Ana içeriğe atla

Nitelikli

Köpek Pansiyonu Sancak tepe

  Köpek Pansiyonu Sancak tepe     Köpek bakıcılığı büyük bir titizlik ve özen gerektiren bir durumdur. Köpek sahiplerinin köpeklerinin bakımlarını bilinçli bir şekilde yapmaları gerekmektedir. Ancak bazı köpek sahipleri daha önceden köpek bakımı konusunda tecrübeleri olmadığı için büyük sıkıntılar yaşayabilmekteler. Bu nedenle köpek sahiplerinin bu tecrübesizlikleri için ya da köpek bakımında tecrübeli olsalar da destek köpek oteli amacı ile köpek eğitim yuvalarına ya da pansiyonlara rağbet etmektedirler. Köpek eğitim yuvaları ve pansiyonları köpeklerin bakımları,  eğitimleri ve sosyalleşmeleri için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Yukarıda belirtilen ihtiyaçlar nedeni ile Köpek Pansiyonu Sancaktepe köpeklerin bakımları ve eğitimleri konusunda profesyonel anlamda hizmet vermektedir. Köpeklerin eğitimleri,  bakımları ve beslenme alışkanlıklarına göre önemli programlar çıkararak köpeklerin gelişiminde büyük bir emek harcanmaktadır. Her köpek ırkının kendine göre ayrı bir özelliği oldu

Köpek eğitimi Esenler

 

Köpek eğitimi Esenler 

 

Elbette her türlü hayvana karşı duyarlı olmak onlara sevgi ile yakınlık göstermek takdire şayan bir davranıştır. Ancak köpek sevgisi daha belirgin bir şekilde öne çıkmakta Ülkemiz de. Zira köpeğe ve onun sadakatine dair nice hikâye ve efsaneler anlatılır bu coğrafya da. Tüm bunlar ve daha birçok sebep dolayısıyla köpek beslemek daha bir başka önem kazanmaktadır. Bu anlam da köpek eğitimi maltepe kampüsü köpek sevginize bambaşka bir boyut kazandırmaktadır. Köpeğinize dair bilmeniz gerekenlerin hepsi alanın da uzman ve profesyonel bir ekip tarafından sizlere aktarılmaktadır. Köpeğinizin cinsi, ırk ve karakteristik özellikleri, etki ve tepkilerine dair en önemli ve gerekli bilgiler detaylandırılarak sizler sunulmaktadır. 

 

Köpek eğitimi Esenler, tüm profesyonel ekip ve çalışma sistemi sayesinde tanıdığınızı zannettiğiniz köpeğinizi hiç tanımadığınızı size belirgin şekilde göstermektedir. Sahip olduğunuzun köpeğin neler yaptığını, neleri başardığını ve verilen her komuta nasıl duyarlı davrandığını bu eğitim sürecinde şaşkınlıkla göreceksiniz. Üstün kavrama yetisi, duyarlılığı ve gelişen hareket kapasitesi sayesin de hayranlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Tüm eğitim süreci boyunca köpeğinizde değişimi sizlere büyük mutluluk vermesinin yanı sıra daha güven ve huzurla iletişime geçeceksiniz. Çok daha rahat bir duygu ile gezintilere çıkacak ve hiç bir korku hiç bir endişe duymayacaksınız. Zira köpek eğitimi Esenler eli ile alınan bu kaliteli eğitim sayesinde oluşması muhtemel tüm risk ve olumsuzluklar ortadan kaldırılmış olmaktadır. 

 

 Ciddi ve bilimsel bir eğitime tabi tutulan köpeğiniz, hem siz ve hem de toplumun her kesimi ile daha anlamlı bir ilişkiye kavuşturulmaktadır. Yeme, içme ve doğal gereksinimlerini karşılamak noktasın da zorlanmamakla beraber köpek pansiyonu daha bir heyecan ve zevkle ilgileneceksiniz. Köpeğiniz ile yeniden ve bambaşka bir bağ kuracak ve onunla geçirdiğiniz her zaman dilimi size daha başka heyecan katacaktır. Köpeğin size teslimi sonrası sizlerle iletişim yine canlı ve dinamik tutulmakta hem köpeğiniz hakkın da bilgi alınmakta ve bilgi aktarım süreci devam etmektedir. Teslimat sonrası oluşan en küçük problem de bile gerek bizzat ve gerekse telefon ile yapacağınız her yardım talebiniz en saygın ve en hassas şekil de karşılık bulmaktadır. Köpeğinizin size teslimat sonrası her hangi bir sorun ve aksama olmaması adına, sonra ki süreçte neler yapmanız ve yapmamanız gerektiği de yine detaylı bir şekilde sizlere bilgi verilmektedir.  

 

Bütün bu bilimsel yaklaşım ve eğitim sonrası bambaşka bir köpek ile karşı karşıya kalacaksınız. Daha bir hayat dolu daha bir sevgi dolu ve daha kabiliyetli bir köpeğe kavuşmuş olacaksınız. Köpek eğitimi Esenler, son derece hijyen koşullarda hizmet veriyor olmasının yanı sıra, en üst kademeden tutun da en alt katmanda ki kişiye kadar herkes alanın da etkin ve yetkin kişilerden oluşmaktadır.  

 

Bu kaliteli eğitimin sonucunda köpeğinizde ki devasa ve şaşkınlık yaratan değişim sizlerin de hayranlık ve dikkatinden kaçmayacaktır. Yiyecek ve içeceğinde ki yüksek kalite, barındırılan yerlerde ki göze batan hijyen koşulları sizlere daha bir güven verecektir. Köpeğinizin hem fiziksel ve hem de ruhi rehabilitasyon süreci azami hassasiyet ve dikkat ile yürütülmekte ve bunun doğal sonucu olarak ta her türlü kabiliyeti son derece gelişmiş bir köpeğe kavuşmaktasınız. Gerektiğin de köpek oteli köpeğinize en uygun partnerin bulunması, çiftleşmesi veya kısırlaştırılması da sizlerin taleplerine göre hassasiyetle karşılanmaktadır. Her hali ile adeta yeniden inşa edilmiş köpeğiniz ile iletişiminiz daha sağlam temellere oturtulmaktadır. Her türlü risk ve endişeden bağımsız olarak huzur ve güvenle köpeğinizle duygusal bağınız kopmaz bir hale dönüştürülmektedir. Bu eşsiz hizmetti sizlere de sunmanın heyecan ve onuru ile köpek eğitimi Esenler sizleri beklemektedir. 

Hause Of İstanbul Dog Kennel  

 

 

 

 


Yorumlar

Popüler Yayınlar

köpek eğitimi köpek oteli pet taksi